Maten vår

I restauranten vår skal maten vera ekte og heimelaga. Den skal ha identitet og tuftast på gode råvarer, gjerne lokale. Men viktigast av alt skal den smake godt og få deg til å ville koma attende.

Kjøkkensjef Espen Ween styrer kjøkenet og menyar leikar vi fram gjennom inspirasjon frå fleire verdshjørner.

Nokre av våre rettar
Andre etasje restaurant kvalitet

Foto: Bård Gundersen  /  Andre Etasje

 

Vi tek sjølvsagt høgde for alle typar matallergi og legg gjerne tilrette for vegetariske alternativ. Barnemeny kan vi også tilby både på dagtid
og kveldstid. Barn kan få halve porsjoner til halv pris. 

                                                   Våre menyer:

                                                   3-retter 590-

                                                  4-retter 650,-

                                                  5-retter 720,-

Om sommaren serverar vi lunsj på drop-in måndag til

laurdag frå 12.00-15.00. 

Vi varierer menyene våre med jamne mellomrom.

Ta kontakt om du har særskilte ynskjer!

 

...eller berre

kom og nyt

noko godt

i glaset

- Andre Etasje