
Maten vår
I restauranten vår skal maten vera ekte og heimelaga. Den skal ha identitet og tuftast på gode råvarer, gjerne lokale. Men viktigast av alt skal den smake godt og få deg til å ville koma attende.
Kjøkkensjef Espen Ween styrer kjøkenet og menyar leikar vi fram gjennom inspirasjon frå fleire verdshjørner. Med seg på laget har vi Sander Nuvstad og Corin Suniva Folstad-Svensen

Foto: Bård Gundersen / Andre Etasje
VÅRE PRISER PÅ KVELDSMENY
3-retter 630-
4-retter 730,-
5-retter 830,-
Vi varierer menyene våre med jamne mellomrom.
Ta kontakt om du har særskilte ynskjer!
Vi tek sjølvsagt høgde for alle typar matallergi, da er det
fint om vi får beskjed i god tid slik at kjøkkenet kan forberede seg.
Barnemeny kan vi også tilby både på dagtid
og kveldstid. Barn kan få halve porsjoner til halv pris.

...eller berre
kom og nyt
noko godt
i glaset
- Andre Etasje