Maten vår

I restauranten vår skal maten vera ekte og heimelaga. Den skal ha identitet og tuftast på gode råvarer, gjerne lokale. Men viktigast av alt skal den smake godt og få deg til å ville koma attende.

Kjøkkensjef Espen Ween styrer kjøkenet og menyar leikar vi fram gjennom inspirasjon frå fleire verdshjørner. Med seg på laget har vi Sander Nuvstad og Corin Suniva Folstad-Svensen

Nokre av våre menyer
Andre etasje restaurant kvalitet

Foto: Bård Gundersen  /  Andre Etasje

 

Vi tek sjølvsagt høgde for alle typar matallergi og legg gjerne tilrette for vegetariske alternativ. Fint om vi får beskjed i god tid.

Barnemeny kan vi også tilby både på dagtid
og kveldstid. Barn kan få halve porsjoner til halv pris. 

                                      VÅRE PRISER PÅ KVELDSMENY

                                                   3-retter 590-

                                                  4-retter 690,-

                                                  5-retter 790,-

Vi varierer menyene våre med jamne mellomrom.

Ta kontakt om du har særskilte ynskjer!

 
God mat og drikke på Andre Etasje restaurant i Vågå

...eller berre

kom og nyt

noko godt

i glaset

- Andre Etasje