
Maten vår
I restauranten vår skal maten vere ekte og hjemmelaget. Den skal ha identitet og tuftes på gode råvarer, gjerne lokale. Men viktigst av alt skal den smake godt og få deg til å ville komme tilbake.
Kjøkkensjef og medeier Espen Ween styrer kjøkkenet og menyer leiker han frem gjennom inspirasjon fra flere verdenshjørner

Foto: Bård Gundersen / Andre Etasje
LUNSJ HOS OSS
Lunsjen hos oss varier ut fra råvarer og sesong. Eksempel på lunsj er:
Auresandwich med sennepsrømme og syltet rødløk
Pulled pork med chilimajones
Chevresalat med beter og ferskt brød
Fiskesuppe med ferskt brød
Prisene på lunsj er fra 180,- -250,-
Kaffe 35,-
Kaker 50,-
PRISENE VÅRE PÅ SOMMERMENYEN
Hovedrett 430,-
2-retter 550,-
3-retter 750,-
4-retter 850,-
5-retter 950,-
Vi tar selvsagt høgde for alle typer matallergi, da er det
viktig at vi får beskjed i god tid slik at kjøkkenet kan forberede seg.
Barnemeny kan vi også tilby både på dagtid
og kveldstid. Barn kan få halve porsjoner til halv pris.

...eller bare
kom og nyt
noe godt
i glasset
- Andre Etasje